Vergoedingen Volwassenen:

Voor de meeste klachten is vergoeding mogelijk vanuit de gegeneraliseerde basis GGZ (GBGGZ). De behandelingen worden meestal volledig vergoed vanuit de zorgverzekering. Hou wel rekening met de verplichte eigen risico. De vergoeding loopt via Caredate

Sommige klachten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voorbeelden hiervan zijn burn-outklachten en rouwverwerking. De kosten van deze behandelingen zijn voor eigen rekening (zie hieronder).


Op dit moment is er geen wachtlijst voor intake, de behandeling start altijd direct na intake.


Vergoedingen Kind- en Jeugd (tot 18 jaar):

Het is voor Kinderen en jongeren niet mogelijk om vergoeding van de behandeling te krijgen, aangezien ik niet aangesloten ben bij de gemeente. De kosten van de behandeling zijn daarom voor eigen rekening.

Tarieven:

Intakegesprek van 45-60 minuten: €90,-
Vervolg gesprekken van 45-60 minuten: €90,-

Mocht er geen traject binnen de vergoede zorg plaats kunnen vinden, dan is een behandeltraject ook binnen de onvergoede zorg mogelijk. Dit betekent dat je zelf de behandelingen betaald. Hiervoor gelden bovenstaande tarieven.
Tijdens het Intakegesprek bespreken we de klachten en de hulpvragen, zodat we bij het vervolggesprek direct kunnen starten met de behandeling.


Heb je een vraag of zoek je hulp bij psychische klachten? Via het aanmeldformulier kun je jezelf aanmelden. Voor vragen kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@bootpsychologie.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op.