Vergoedingen Volwassenen:

Voor de meeste klachten is vergoeding mogelijk vanuit de gegeneraliseerde basis GGZ (GBGGZ). De behandeling wordt afhankelijk van je polis en zorgverzekeraar volledig vergoed (restitutiepolis/vrije keus) of deels vergoed (bijv. naturapolis, 60-80%). Daarnaast dien je rekening te houden met je eigen risico. De vergoede zorg loopt via Caredate.

Sommige klachten klachten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Voorbeelden hiervan zijn burn-outklachten en rouwverwerking. De kosten van deze behandelingen zijn voor eigen rekening.

Vergoedingen Kind- en Jeugd (tot 18 jaar):

Het is voor Kinderen en jongeren mogelijk om volledige vergoeding van de behandeling te krijgen. Hiervoor kun je via het jeugdteam een indicatie aanvragen in de vorm van een PGB (Persoons Gebonden Budget). Deze indicatie geeft vervolgens aan tot welk budget/tarieven er een vergoeding mogelijk is.
Zonder indicatie is het eveneens mogelijk om een behandeling te krijgen. De kosten van de behandeling zijn dan voor eigen rekening. Voordeel is dan dat de behandeling direct kan starten.

SKJ: 130004977
Jeugdteam Hendrik-Ido-Ambacht
Jeugdteam Zwijndrecht

Tarieven:

Kennismaking, gesprek van 60 minuten: €65,-
Vervolg gesprekken van 45-60 minuten: €85,-
Toeslag voor gesprek in de avonduren: €30,-

Mocht er geen traject binnen de vergoede zorg plaats kunnen vinden, dan is een behandeltraject ook binnen de onvergoede zorg mogelijk. Dit betekent dat je zelf de behandelingen betaald. Hiervoor gelden bovenstaande tarieven.
Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de klachten en de hulpvragen zijn.


Heb je een vraag of zoek je hulp bij psychische klachten? Via het aanmeldformulier kun je jezelf aanmelden. Voor vragen kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@bootpsychologie.nl. Ik neem zo snel mogelijk contact op.